Dränering Ljusdal

Bambam Markbygg AB

Vi lägger grunden till era drömmar

Välkomna till oss på Bambam Markbygg AB när ni behöver hjälp inom mark och anläggning, såsom dränering i Ljusdal. Bland våra tjänster hittar ni också bland annat markarbeten, anläggning av väg och snöplogning. När ni anlitar oss för ett arbete gör vi allt i vår makt för att leva upp till era förväntningar. Vårt ständiga mål är att samtliga kunder ska bli 100 procent nöjda. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att göra verklighet av deras drömmar.

Om oss

Bambam Markbygg AB startades av Nicklas 2021. När Nicklas lade sin fotbollskarriär på hyllan växte en passion för traktorer och markanläggning fram. Trots att företaget är relativt nytt i branschen finns det mångårig erfarenhet av markanläggning och bygg sedan tidigare. Idag tar vi oss an det mesta inom mark och anläggning. Företaget utgår från Hudiksvall men vi arbetar också i hela dess omnejd, bland annat Ljusdal och andra närliggande orter och städer.

Dränering Ljusdal

Små & stora uppdrag

Vår kompetens gör att vi kan ta oss an såväl små som stora uppdrag. För oss är det inte storleken på uppdraget som spelar roll, räcker vår kompetens till vill vi hjälpa er.

Alltid nöjda kunder

Att lämna alla kunder nöjda är alltid vårt mål. För att uppnå detta tar vi till oss de specifika önskemål och behov som respektive kund har för att sedan anpassa arbetet efter detta.

Dränering Ljusdal

Allt inom markanläggning

Vi arbetar med det mesta inom mark och anläggning. Bland våra tjänster hittar ni bland annat dränering, schaktning, stenläggning, trädgårdsanläggning, grävarbeten, anläggning av väg och altanbyggen. Under vinterhalvåret finns vi även tillgängliga för att skotta snö och ploga vägar. Inom detta tar vi oss an såväl små som stora uppdrag.

Lastaren

Lastaren vi använder i vårt arbete är Swekip 2350 Stage V – årsmodell 2021. Det är en kompakt 4,3 tons lastare som har de egenskaper som förväntas. Den är utrustad med en Stage V-motor samt har den modernaste tekniken när det kommer till effektivitet, bränsleekonomi och reducerat motorbuller. Man kan likna lastaren vid att vara stark som en björn och smidig som en panter. Detta på grund av att maskinen har kombinationen av enkelhet och kraftfullhet, den har styrkan som en stor maskin medan den har en god framkomlighet på små ytor.

Vill ni veta mer om modellen – läs vidare här.

Kontakta oss

Varmt välkomna att kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar. Också ifall ni redan nu vill anlita oss för ert kommande projekt.

Bambam Markbygg AB

BACKGATAN 2 A, 824 42 Hudiksvall

070-289 09 66

bbmarkbygg@gmail.com

Dränering Ljusdal

Till oss på Bambam Markbygg AB kan ni vända er för att få hjälp med det mesta inom mark och anläggning, bland annat dränering. Vi ger er hjälpen ni behöver. Med vårt arbete är vi aktiva i bland annat Ljusdal med omnejd.

Dränering Ljusdal